Volledige heropening vanaf 9/06.

Wij kijken er naar uit jullie opnieuw te mogen verwelkomen!
Reservaties zijn opnieuw mogelijk.

Hopelijk tot snel!

Liefs,
Kristel & Nathalie

zorg voor elkaar.

Om je restaurantbezoek op een zo veilig mogelijke manier te laten verlopen, dienen we rekening te houden met een aantal zaken.

Om aan de 1,5m afstand te kunnen voldoen, hebben we onze capaciteit zowel binnen als buiten moeten verlagen. Daarom is het ook aangewezen om je bezoek aan Caravan op voorhand te plannen en een reservatie te maken. Dit kan nog steeds via onze website of telefonisch tijdens de openingsuren. Gezien onze beperkte capaciteit, passen wij voorlopig het tijdslot van je reservatie aan naar 1,5 uur. Dank voor je begrip hiervoor.

Gelieve bij aankomst pas plaats te nemen nadat wij je een tafel toewijzen. Aangezien we na elk klantenbezoek tafels en stoelen dienen te ontsmetten, kan het zijn dat jeĀ even moet wachten. Wij proberen alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, maar ook wij moeten even aan de nieuwe situatie wennen en stellen alles in het werk om jullie en onze veiligheid maximaal te garanderen.

Hou er rekening mee dat verplaatsingen binnen de zaak op een absoluut minimum gehouden moet worden, maw enkel voor een toiletbezoek. Bestellingen worden opgenomen aan tafel. Ook het afrekenen zal aan tafel gebeuren.

Gebruik van menukaarten wordt ten zeerste afgeraden. Daarom vragen wij om zoveel mogelijk op voorhand de menukaart online te raadplegen. Ter plekke zal eveneens een QR code voorhanden zijn waarmee je via je smartphone het menu kan bekijken.

Wij danken je op voorhand om de richtlijnen maximaal te respecteren en hopen zo samen het beste uit deze situatie te halen. Verder doen wij er alles aan om je een aangenaam ontbijt- en brunchmoment te bezorgen. Tot binnenkort!

Liefs,
Kristel & Nathalie